Milk Cup Draw

Milk Cup Draw

ELITE SECTION

Saturday, July 21

Northern Ireland v Chile; Denmark v USA; Turkey v Mexico.

Monday, July 23

USA v Turkey; Mexico v Northern Ireland; Chile v Denmark.

PREMIER SECTION

Saturday, July 21

Co. Down v Etoile Lusitana; Benfica v Co. Antrim; Co. Armagh v Tottenham Hotspur; Co. Tyrone v Manchester Utd; Co. Fermanagh v Newcastle Utd; Co. Londonderry v CSKA Moscow; Cherry Orchard v South Coast Strikers; Otago v Bolton Wanderers; Desportivo Brazil v Icnifuna; Revo Express v Pachuca.

Monday, July 23

Tottenham Hotspur v South Coast Strikers; Manchester Utd v Revo Express; Newcastle Utd v Pachuca; Bolton Wanderers v Co. Down; Co. Antrim v Cherry Orchard; Co Tyrone v Co. Armagh; Co. Fermanagh v Otago; Icnifuna v Co. Londonderry; CSKA Moscow v Etoile Lusitana; Desportivo Brazil v Benfica.

Tuesday, July 24

Hide Ad
Hide Ad

Co. Londonderry v Co. Fermanagh; Co. Down v Revo Express v Pachuca v Co. Antrim; Co. Armagh v Desportivo Brazil; South Coast Strikers v Co. Tyrone; Cherry Orchard v Benfica; Tottenham Hotspur v Otago; Manchester Utd v Icnifuna; Newcastle Utd v CSKA Moscow; Etoile Lusitana v Bolton Wanderers.

JUNIOR SECTION

Saturday, July 21

Co. Antrim v Liverpool; Co Tyrone v Ipswich; Co. Down v Everton; Co. Armagh v CSKA Moscow; Co. Fermanagh v Cruz Azul; Brentford v Co. Londonderry; South Coast Strikers v Swindon Town; Queen of the South v Watford; Union Temuco v North Dublin Schools; Dundalk v Hapoel Haifa.

Monday, July 23

North Dublin Schools v Co. Down; Co. Antrim v Dundalk; Hapoel Haifa v Co. Tyrone; Ipswich Town v Queen of the South; Co. Fermanagh v Swindon Town; Co. Londonderry v South Coast Strikers; CSKA Moscow v Brentford; Cruz Azul v Everton; Liverpool v Union Temuco; Watford v Co. Armagh.

Tuesday, July 24

Co. Londonderry v Co. Fermanagh; Liverpool v Swindon Town; Ipswich Town v Watford; Everton v Brentford; Co. Armagh v Co. Tyrone; North Dublin Schools v Cruz Azul; Dundalk v South Coast Strikers; Co. Down v Queen of the South; Union Temuco v Co. Antrim; Hapoel Haifa v CSKA Moscow.