North West Championships draw

THE draw for the forthcoming North West Championships is as follows:

Open Pairs St Mary's Friday 12 March - Qualifiers St Mary's v Dunluce; First Round 7pm New Row v Boveedy; Moneydig v The Marian; St Mary's v Ballinrees. 7.40pm Killowen v Garvagh & District; First Coleraine v Castlerock; Drumreagh v Loughanreagh; Second Round 9.00pm Dunluce v Second Kilrea.

Rinks Dunluce Monday 15 March - First Round 6.30pm St Mary's v Loughanreagh; New Row v First Coleraine; The Marian v Moneydig; Castlerock v Ballinrees. 7.30pm Drumreagh v Second Kilrea; Dunluce v Garvagh & District. Second Round 9.00pm Boveedy v Killowen.

Hide Ad
Hide Ad

Triples Moneydig Tuesday 16 March - First Round 6.45pm Ballinrees v St Mary's; The Marian v Loughanreagh; Drumreagh v Second Kilrea; Castlerock v Moneydig. 7.30pm First Coleraine v Garvagh & District; Boveedy v Dunluce. Second Round 9.00pm Killowen v New Row.

Singles Second Kilrea Thursday 25 March - First Round 7.30pm Second Kilrea v Drumreagh; Castlerock v First Coleraine. 8.00pm The Marian v New Row; Dunluce v Ballinrees. 8.30pm Boveedy v Garvagh & District; St Mary's v Loughanreagh. Second Round 9.00pm Killowen v Moneydig.

Ladies Pairs Second Kilre Thursday 25 March - First Round 7.00pm New Row v Castlerock; Garvagh & District v Drumreagh; Killowen v Second Kilrea. Bovvedy (bye).